21.05.2022 Landsmøde I Holstebro
 

DG landsmøde i Holstebro

Årets Repræsentantskabsmøde er vel overstået

Marianne og mig tog til Holstebro fredag og nåede derfor med til jubilæumskoncert i Musikteatret Holstebro med DKL musikkorps, dirigent Andreas Hanson. Garderforeningen for Holstebro og omegn fejrede deres 110 år jubilæum, samtidig med at være værtsforening for mødet.

Lørdag stødte Jakob til ved Holstebro kirke, hvor fanerne blev gjort klar til at blive ført ind i Holstebro kirke, hvor der blev afholdt en kort festandagt.

Efter andagten blev paraden formeret med Musikkorpset i spidsen og kl. 10 marcherede paraden gennem byen og sluttede ved Musikteatret. Marianne fulgte med undervejs og tog billeder. Hun kunne også lytte sig til kommentarer og egen snak med Holstebros indbyggere undervejs mærke at der var stor glæde og stolthed over paraden.

Kl. 11 blev repræsentantskabsmødet påbegyndt. Det vigtigste punkt på dagsorden var vedtagelse af nye vedtægter hvor prøveprojektet DG-Ung var blevet indskrevet som en permanent del af De Danske Garderforeninger. Det blev enstemmigt vedtaget. Næste punkt var godkendelse af kontingent til DG. Det var nødvendigt at hæve det til 235 kr, hvor 10 kr går til DG s gavefond.  Dette var der også flertal for, dog ikke enstemmigt. Efter et kort frokost (så kort at Jakob ikke nåede ar drikke sin øl færdig) orienterede Oberst Mads Rahbek, som var tilstede under hele mødte, om hvordan det står til i Den Kongelige Livgarde. Der blev også undervejs uddelt pokaler i landsskydning og bowling. Søndre Birk fik overrakt en pokal for en 3. plads i A-rækken i Bowlingturneringen på landsplan. På et af billederne kan I se bowlingformand Jakob modtage pokalen af oberst Rahbek.

Efter mødet kørte vi hjem. P.s. der langt fra Holstebro til Kbhs. Vestegn