4 sangerinder og 1 musikant!
 
Torsdag den 16.9 var vi samlet til et festligt og hyggeligt sangerarrangement ”4 sangerinder og 1 musikant” hos Kai Dige Bach i Herlev. Indledningsvis varmede vi stemmebåndene op med et par sange dirigeret af Klaus Kammer.
 

Stemningsbillede fra bordet.

 

Det var hyggeligt, at DDG’s forretningsfører Hans Erik Skov havde fundet vej til vort arrangement.
 

Svend Knudsen fra Danske Soldaterforeningers Landsråd med fru Dora.
 

Uhm, det smager godt.

 

Der spises og hygges og skaffes.
 

Efter hovedretten overrakte Pioner Svend Knudsen fortjensttegnet i sølv for De Danske Soldaterforeningers Landsråd til vore medlemmer Knud Erik Basballe, Flemming Martinussen og Jakob Hjorth. De 3 hædrede medlemmer modtog fortjensttegnet for deres store indsats i mere end 20 år for både vor forening og for garderbevægelsen i særdeleshed. De modtog alle en velfortjent hyldest af de tilstedeværende. Vi ønsker hjertelig tillykke med fortjenstegnet.
 


Svend Knudsen beretter om DSL før tildeling af fortjensttegn.
 

De modtagere af fortjensttegn samt formand lytter godt efter.
 

Tre flotte fyre med DSL fortjensttegn i sølv. Fra venstre: 305275-Aug-56 Knud Basballe, 320-Nov-68     Flemming Martinussen og 562461-Maj-63 Jakob Hjorth.
 

Efter desserten var det syngepigernes tur til at underholde med festlige, vovede og kendte danske sange, der fik humøret til at stige. Som altid i vor forening, så kunne vi hjælpe pigerne som backing gruppe, især da deres højtalere strejkede et kort øjeblik. De festlige damer fik mændene op på dupperne, og fyrene kunne da heller ikke holde fingrene væk, så der blev da også stukket et par sedler i damernes strømpebånd. Det var et par festlige damer, der blev holdt i kort snor af mændene bag pigerne. Tak til Ingerlise, Lisbeth og Jette for meget fin og festlig underholdning.
 


Arrangøren Klaus Kammer bærer isdesserten ind til akkompagnement af Gøngesangen.
 

Syngepigen Jette ”den sexede”.

 

Syngepigen Ingerlise ” den vovede og flirtende”.
 

Syngepigen Lisbeth ” den pikante”.
 

Ingerlise har fået lidt ekstra drikkepenge.
 

Lisbeth har også fået lidt af S. W. Jørgensen, men han ville ikke fotograferes aht. til fru Inger, så derfor har vi ”kappet” hovedet af.
 

Da optræden var forbi fik vi kaffe og lagkage i de tilstødende lokaler. Her blev der også afholdt et amerikansk lotteri, hvor hovedpræmien var det samlede bind i anledning af Livgardens 350 års fødselsdag samt den nye CD med LG musikkorps. Overskuddet går direkte til hjælp til vore udstationerede soldater.

En meget fin og hyggelig aften sluttede kl. 23.00. Vi ved, at Klaus Kammer og Flemming Martinussen har brugt rigtig megen tid på tilrettelæggelse og vi vil herigennem sige dem begge tak for endnu et godt arrangement i vor forening.