Fugleskydning 2021


Fugleskydning

Med et års forsinkelse kunne vi 28. august afholde fugleskydning nr. 82. Det var med stor glæde at 21 gamle gardere igen kunne mødes i Glostrup Bypark. Vi havde så desværre også fornøjelsen af et gedigent regnvejr fra start til slut. Men det tog de gamle gardere med ophøjet ro, vi har jo alle oplevet det der var værre. Så ved hjælp af et par pavilloner, paraplyer, godt humør og iført regntøj fik vi indtaget morgenmaden, kaffen og en lille en til halsen. Efter antrædning og faneafdækning besigtigede vi fuglen, som var fremstillet på en lidt anden måde end tidligere. På skud nr. 303 kunne Kurt Olsen nedlægge brystpladen som det sidste mål og var dermed årets kronprins.

Vi fik pakket sammen i en fart og rykkede til Glostrup gl. præstegård, hvor vi hyggede os over frokosten. Vi sluttede af med rødvin og garderportvin som præmier til skytte og lodtrækningsvinder af henholdsvis kronen, halen, halsen, højre og venstre vinge samt højre og venstre klo.

Kronprins Kurt Olsen trak som den sidste Jakob Hjorth, som dermed blev fuglekonge 2021.

Der blev også overrakt en ekstrapræmie til John Bennetzen og Henrik Graves Pedersen, som havde ydet en ekstraordinær stor indsats med forberedelse og afvikling af fugleskydningen.