Materiale fra Søndre Birks Garderforenings til Garderbladet september 2015


Indlæg til Garderbladet – september – Søndre Birks Garderforening

 

Nu er sommeren snart slut for de fleste, og vores fugleskydning 29.08.2015 er formodentligt slut når disse linjer læses. Derfor gør vi igen opmærksom på de arrangementer som bestyrelsen har planlagt indtil videre:

 

Bowling - starter op tirsdag, den 08. september kl. 1900 i Want2Bowl, Taastrup, jfr. Garderbladet for august. Har du ikke tilmeldt dig endnu, så prøv at ringe til Jakob Hjorth på 2166 5633.

 

Torsdag den 17. sept. Kl. 19.00 har Sadelmagermester Brian K. Rützou, Pile Alle 3, 2630 Taastrup været så venlig at åbne sit værksted for Søndre Birks Garderforening. Brian er kendt for sine arbejder til Den Kongelige Livgarde (gæt hvad) og til GHR og mange flere. Brian begynder med et lille causeri og viser og forklarer forskellige ting. Der kan stilles spørgsmål af hjertens lyst og ydermere serverer Brian en lille forfriskning (øl, vand, vin og lidt snacks). Herefter kan vi cirkulere rundt og småsnakke lidt og fortsat stille spørgsmål og kommentere. Arrangementet varer mellem 2 – 2,5 timer, afhængig af stemning og spørgelyst. Der kan max. være 30 personer, så det er først til mølle princippet med tilmelding til Jens Crone på Mo. 2525 5002 og senest søndag den 13. sept.

 

Og så melder Skydeudvalget: Husk at den nye skydesæson starter onsdag den 23. september kl. 19.00 i skydekælderen i Glostrup Hallen. Det er gratis at skyde denne dag så kik ned og hils på os, vi vil så gerne se nogle nye ansigter. Det er aldrig for sent at starte, vi er pt. 13 skytter i alderen 60 til 79 og ser selvfølgelig også gerne nogle yngre skytter. Nogle aftener har vi vores damer med. Se venligst skydeprogrammet på sbg.dk.

 

Mandag den 5.10.2015 indbydes der igen til kammeratskabsaften i Glostrup Gl. Præstegård. Ved generalforsamlingen i marts gjorde formanden opmærksom på, at dette arrangement blev lukket ned ved manglende tilslutning. Bestyrelsen er dog blevet opfordret til at prøve endnu engang, og det gør vi så. Vi begynder spisningen kl. 18.30. Der bydes på gule ærter. For de der ikke ønsker gule ærter, kan vi arrangere smørrebrød, og dertil dessert og diverse underholdning af os selv. Efter spisningen kan der spilles kort, medens andre kan hygge sig i gemytligt lag. Sidste tilmeldingsdato er torsdag den 1.10. så meld jer til nu med det samme hos Jakob Hjort på 2166 5633 eller Niels Langstrup på 4033 4172. Reserver denne aften nu.

 

Fredag den 6.11.2015 er der banko i Glostruphallens Restaurant. Reserver dagen nu, og tag gerne familie og venner med til en hyggelig aften. Som sædvanlig disker foreningen op med mange og meget flotte præmier. Nærmere i næste nummer af Garderbladet.

 

Alle vore arrangementer fremgår også af vores hjemmeside www.sbg.dk

 

NOV 68 Fl. Martinussen