Materiale fra Søndre Birks Garderforenings til Garderbladet december 2015


Indlæg til Garderbladet – december 2015 – fra Søndre Birks Garderforening.

 

Siden sidst:

 

KAMMERATSKABSAFTEN

I oktober måtte vi – igen – desværre, aflyse vores kammeratskabsaften + Gule Ærter + Whist m.v. på grund af for få tilmeldinger. Det er vi kede af. På årets generalforsamling blev vi opfordret til at prøve en gang til. Det gjorde vi! – men må også konstatere at når der alene tilmelder sig 12 – 15 inklusive bestyrelsen, så er det for få og så kan arrangementet ikke hænge økonomisk sammen.

 

SKYDNING

Skyttelauget har meddelt at der 28. oktober var Trekantskydning mellem Garderforeningen i  København, Nordre Birks GF, og Søndre Birks GF. Hovedpokalen, Bedste skytte senior samt Bedste skytte fritstående blev vundet af vores venner fra Garderforeningen i København. Handicappokalen 4+4 blev vundet af os selv. Vi havde en rigtig hyggelig aften og god stemning.

 

Julen sig nærmer, vi har juleskydning med gløgg og æbleskiver d. 2/12 som også er den sidste skydning i år, Skydeudvalget vil hermed benytte lejligheden og ønske alle vores skytter en rigtig glædelig Jul samt godt nytår.

Vi skyder igen den 06. januar 2016

Feb.69 Jan Willmarst

 

Bowling i Want2Bowl i Taastrup ruller bare – og det tager kegler! Hvis du gerne vil være med, så kontakt Jakob Hjort på 2166 5633.

 

Generalforsamling 2016. Vi varsler endnu engang generalforsamlingen i 2016. Den afholdes torsdag, den 17. marts 2016 i Glostruphallens Restaurant. Indkaldelsen fremgå også af kontingentopkrævningen som allerede udsendt og modtaget hos alle – enten via Betalingsservice eller ved modtagelse af indbetalingskort. Kassereren har i skrivende stund ikke fået noget retur! Vi opfordrer endnu engang alle, der endnu ikke har meldt sig til Betalingsservice, at gøre dette. Det er gratis – og det letter kassererens arbejde.

 

Året går på hæld. Bestyrelsen vil gerne takke alle medlemmer for troskab til foreningen og ønske alle medlemmer en rigtig god jul og et godt nytår.

 

Og husk – alle fælles for alle arrangementer er, at de også fremgår af foreningens hjemmeside www.sbg.dk. Og de er for alle foreningens medlemmer.

 

Vel mødt i 2016.

 

NOV 68 Fl. Martinussen