Materiale fra Søndre Birks Garderforenings til Garderbladet August - September 2017


 

Indlæg til Garderbladet – august/september 2017 – Søndre Birks Garderforening

---

Sommerferien er ved at slutte for mange, og vi håber I alle har nydt sommeren under den ene eller anden form. I Søndre Birks Garderforening er vi ved at tilrettelægge flere forskellige arrangementer til det nye foreningsår, som du kan se i vor Aktivitetskalender aug. 2017 – aug. 2018 på vor hjemmeside www.sbg.dk

Årets fugleskydning finder sted lørdag den 26. august i nye omgivelser. I år forlægger vi skydningen tilbage til Glostrup Bypark, hvor foreningen for mange mange år siden startede fugleskydningen op. Vi har fået lov til at benytte Glostrup Fugleskydningsselskabs faciliteter, og det er vi glade for. Adressen er Skydeskuret, Byparken Glostrup ved søen. Indgang og parkering via Glostrup Hule (det hedder vejen). Bussen holder lige udenfor parken, så der er ingen undskyldning for ikke at møde op.

Foreningen byder på morgenkaffe kl. 09.00 + en skive ost eller spegepølse + en lille én. Vi har fået lov til at låne en spejderhytte beliggende ved siden af Byparken, hvor det lille morgenmadsarrangement foregår. Der er vist nok hul i hækken, så vi frit kan komme frem og tilbage. Antrædning kl. ca. 09.20, hvor formand og fuglekonge byder velkommen. Når fuglen er besigtiget, banen er godkendt af politiet, så regner vi med, at skydningen kan begynde kl. ca. 09.45. Prisen for deltagelse i selve skydningen er fortsat kr. 100. Når sidste skud er afgivet, rydder vi op og forlægger spisningen til vort velkendte BSO, Glostrup Gl. Præstegård, Hovedvejen 134. Vi vil her gentage de senere års succes, hvor skytter der ønsker det, kan bestille 3 stk. smørrebrød + sild + 1 snaps for 110 kr. Man er også velkommen til at medbringe sin egen mad. Ved tilmeldingen beder vi derfor om, at I oplyser, om I også deltager i fællesspisningen. Drikkelse kan købes til favorable priser. Under spisningen er der uddeling af præmier og årets fuglekonge kåres. Det er helt uforpligtende at blive fuglekonge. Fugleskydningen slutter ca. kl. 15.00 og foregår under ganske afslappede former. Kom ud og få en festlig dag i hyggelige omgivelser sammen med dine garderkammerater. Vil du tage imod vort tilbud om smørrebrød mm. så må vi ha’ din bindende tilmelding SENEST den 20. august 2017 til Jakob på 2166 5633 eller Carl Aage på 4040 6452. Møder du ikke op eller bliver forhindret, så må du regne med at høre fra kassereren.

Husk at bowlingsæsonen starter tirsdag d. 5. september i Want2Bowl, Taastrupgaardsvej i Taastrup kl. 19.00. Er du helt ny bowler, kan du rette henvendelse til vor bowlingformand Jakob Hjorth på Mo. 2166 5633. Han vil give dig alle de oplysninger du har brug for, og husk, at vi her også har et hold for vore damer. Se venligt vort bowlingprogram på www.sbg.dk

Husk at skydesæsonen starter onsdag d. 26. september. Kik ned i skydekælderen kl. 19.00 i Glostrup Hallen denne aften, for skydningen er gratis (denne dag). Vi lover at tage vel imod alle og specielt helt nye skytter glæder vi os til at hilse på. Der vil i løbet af sæsonen være en del arrangementer, hvor vi også har andre skyttelav på besøg, Se venligt vort skydeprogram på www.sbg.dk.