Materiale fra Søndre Birks Garderforenings til Garderbladet November 2017


 

Garderbladet – 01. november 2017 – Søndre Birks Garderforening

Kommende arrangementer.

Fredag, den 03. november 2017 er der risiko for en intensiv trafik på de veje der fører til Glostrup Hallen – beliggende på Stadionvej 80 i Glostrup.

Årsagen er selvfølgelig foreningens årlige ANDESPIL. Som sædvanligt afholder vi dette fredagen før Mortensaften, og igen i år åbner vi dørene kl. 1900. Første spil starter kl. 1935 – når vi har trukket lod om en flaske af Livgardens Port. Gem derfor den billet som der udleveres ved indgangen. Den kan der (måske) også være gevinst på senere på aftenen.

Foreningen har bestræbt sig på at holde gevinster m.m. på mindst samme niveau som de senere år. Således er det lykkedes os at få fat i et antal flasker af den samme italienske rødvin som var ekstra meget populær blandt deltagerne for nogle år siden.

Udover spillet om kyllinger, ænder, kamstege og vin, så vil der være muligheder for at vinde lidt på et lotteri, bl. a. en gavekurv.

Gå ikke glip af denne aften. Tag familie, venner og bekendte og naboer med. Vi garanterer ikke at alle vinder, men der er mange der gør det – og så igen: Pas på den intensive trafik på vejene ved Glostrup Hallen.

Vel mødt.