Materiale fra Søndre Birks Garderforenings til Garderbladet August 2018


 

Indlæg til Garderbladet – august 2018 – Søndre Birks Garderforening

 

Se nu her!!!  Årets fugleskydning finder sted lørdag den 25. august 2018.

Det bliver et brag af en fugleskydning, (hvis I vil!!). Bestyrelsen har nemlig besluttet at markere vor forenings beståen i 80 år i år på denne dag. Derfor er tilmeldingen til dette arrangement faslagt til at være 80 kr.- rent symbolsk og med alt inklusive. Jah, på nær lige transporten mellem Glostrup Bypark og Glostrup Præstegård og hjem, så det vil nok være godt at alliere sig med et par chauffører denne dag.

Vi stiller i Glostrup Bypark kl. 09.00, hvor Foreningen byder på morgenkaffe + diverse brød mm. samt en lille én til halsen. Adressen er Skydeskuret ved søen, Byparken Glostrup. Indgang og parkering via Glostrup Hule (det hedder vejen). Bussen holder lige udenfor parken, så der er stort set ingen undskyldning for ikke at møde op.

Vi træder an kl. ca. 09.20, hvor formand og nuværende fuglekonge byder velkommen. Når fuglen er besigtiget, banen er godkendt af politiet regner vi med, at skydningen kan begynde kl. ca. 09.45. Prisen for deltagelse i selve arrangementet er som ovenfor nævnt kr. 80,-. Når sidste skud er afgivet, rydder vi op og forlægger spisningen til vort velkendte BSO, Glostrup Gl. Præstegård, Hovedvejen 134. Her vil foreningen overraske jer med en rigtig ”Herreret”, så vi garanterer, det bliver både festligt og fornøjeligt. Tænk at få en hel dag for blot 80 kr.

Under spisningen er der uddeling af præmier og årets fuglekonge kåres. Det er helt uforpligtende. Fugleskydningen slutter måske kl. 16.00 og alt foregår under afslappede former.
 

Kære medlem. Reserver nu denne dag. Kom ud af busken og få en festlig fridag i hyggelige omgivelser sammen med dine garderkammerater. Vil du tage imod vort tilbud, så må vi ha’ din bindende tilmelding SENEST søndag den 19. august 2018 til Jakob på 2166 5633 eller Carl Aage på 4040 6452. Har du tilmeldt dig og ikke møder op eller på anden vis bliver forhindret efter denne dag, så må du regne med at høre fra kassereren.


Det er denne lille farverige sag der skal nedlægges.

Kommende arrangementer i øvrigt: Skydningen starter op onsdag den 26.9, bankospillet er fastsat til fredag den 2.11.18.

Maj-70 Jens Crone.