Materiale fra Søndre Birks Garderforenings til Garderbladet August 2019


 

Indlæg til Garderbladet – august 2019 – Søndre Birks Garderforening

 

Årets fugleskydning finder sted lørdag den 24. august 2019 i Glostrup Bypark Vi mødes i Glostrup Bypark kl. 09.00 ved ”skydeskuret” ved søen, hvor foreningen byder på morgenkaffe, diverse brød med tilbehør, samt en lille én til halsen.

Vi træder an kl. ca. 09.20, hvor formand og nuværende fuglekonge byder velkommen. Når fuglen er besigtiget, banen er godkendt, så regner vi med, at skydningen kan begynde kl. ca. 09.45. Prisen for deltagelse i selve skydningen er fortsat kr. 100,-. Når sidste skud er afgivet, rydder vi op og forlægger til vort velkendte BSO, Glostrup Gl. Præstegård, Hovedvejen 134, hvor vi vil indtage ”frokosten” i kammeratligt samvær.  Her vil foreningen traktere med Partyskinke og frikadeller med kold kartoffelsalat, pastasalat - mixed grøn salat, 2 slags dressing og brød samt en enkelt øl, for en samlet pris af kr. 100,- pr. person. Drikkelse udover for egen regning. Vi garanterer, at det bliver en både festlig og fornøjelig dag. Under spisningen er der uddeling af præmier og årets fuglekonge kåres. Fugleskydningen slutter måske kl. 16.00 og alt foregår under afslappede former. Busstoppestedet er lige udenfor Byparken, så der er stort set ingen undskyldning for ikke at møde op.

Kære medlem. Reserver nu denne dag. Kom ud af busken og få en festlig fridag i hyggelige omgivelser sammen med dine garderkammerater. Vil du tage imod vort tilbud, så må vi ha’ din bindende tilmelding SENEST søndag den 18. august 2018 til Jakob Hjort på 2166 5633 eller Niels Langstrup på 4033 4172. Har du tilmeldt dig og ikke møder op eller på anden vis bliver forhindret efter denne dag, så må du regne med at høre fra kassereren.

Kommende arrangementer i øvrigt: Se hjemmesiden, hvornår skydning og bowling starter op i september. Bankospillet er fastsat til fredag den 1. nov. 2019.

Maj-70 Jens Crone.