Materiale fra Søndre Birks Garderforenings til Garderbladet Marts 2020


 

Garderbladet marts 20

 

Kommende arrangementer

Generalforsamling fredag den 27. marts 2020 i Glostruphallens Restaurant kl. 18.30, hvor generalforsamlingen gennemføres iht. dagsorden. Sidste punkt er uddeling af hæderstegn. De medlemmer, der i år er berettiget til et hæderstegn, vil blive kontaktet skriftligt forinden. Denne generalforsamling er speciel, idet vor formand Jens Crone ikke genopstiller, efter mindst 47 år i bestyrelsen, heraf de seneste 20 år som formand. Det er en bemærkelsesværdig indsats for Søndre Birks Garderforening og for De danske Garderforeninger. Vi håber derfor at rigtig mange medlemmer vil møde op og give Jens en velfortjent og varm tak for denne store indsats.

Spisning ca. kl. 20.15. Menuen i år vil også være speciel. En luksus sildeanretning, tilegnet Jens, kreeret og anrettet på tallerkener af Henrik. 3 stykker luksus-smørrebrød, Jens’ og alle gamle garderes ynglingsret! Hertil 1 snaps samt øl/vand. Kaffe og smørbagte småkager og et glas Garderportvin til. Til glæde for Jens runder vi af med fyldte slikskåle på bordene! Prisen er også speciel, 47 kr. + 3 kr. til Den kgl. Livgardes Fond, i alt 50 kr.! Alle medlemmer er velkomne, men I der ønsker at deltage i spisningen, skal af hensyn til køkkenet tilmelde jer til Jakob Hjorth på Mo. 2166 5633 eller til Niels Langstrup på Mo. 4033 4172 og senest den 18. marts.

Afholdte arrangementer

Pokalskydning M/K mod Brøndby Marineforening

Sidst i januar afholdt vi den årlige pokalskydning M/K mod Brøndby Marineforening. Der var imponerede hele 40 skytter med. SBG havde jo pokalerne med fra sidste år. Skulle de med hjem igen? Marineforeningen har også fast træningsskydning i Glostrup, så det var jo hjemmebane for alle. Efter sidste skud var afgivet, blev resultatet opgjort. Vores herrer vandt pokalen med hjem, men kun med bare 7 point! Damerne fik desværre ikke pokalen med hjem igen. Hos SBG blev det Karen Margrethe og Jens Crone der havde dagens højeste score. Marineforeningen inviterede efter skydningen på god (jule)mad, hygge og præmier i Marinegården.

 

Feb. 71 Carl Aage Lausten