Materiale fra Søndre Birks Garderforenings til Garderbladet April 2020


 

Garderbladet April 2020

                            

Skydning

Skytterne har afgivet det sidste skud i sæson 19/20 og ser nu frem til afslutningsfesten den 15.4. i Glostrup gl. præstegård. Sæsonen er gået godt med pænt fremmøde, god stemning og generel fremgang i skytternes pointgennemsnit.

Bowling

Bowlingsæsonen ruller stadig og spillerne vælter kegler på livet løs. De har sidste spille- og afslutningsaften den 28. april. Også her har vi haft en god sæson, selv om vi ikke var i top 3 ved regionsmesterskabet denne gang. Men vi kommer igen!

Gardermarch 27. september 2020. Holdet bag Gardermarch mangler praktiske hjælpere, som vejviser på ruterne eller hjælper på indskrivningskontoret. Vil du havde en god oplevelse og være en del af fællesskabet bag Gardermarch, så ring til Carl Aage 4040 6452

 

Afholdte arrangementer

Regionsbowling i region V

5 Garderforeninger var i februar samlet til stævne i bowlinghallen Want2bowl i Tåstrup.

56 veloplagte gl. gardere og garderpiger fordelt på 8 mandehold, 4 damehold og 8 supportere samlet til regionsmesterskabet i bowling. Så var rammerne sat for et spændende stævne. Efter en kort briefing af regionsbowlingleder Svend Clausen-Beck, gik spillet i gang. Vi spillede 2 serier inkl. 10 min. opvarmning, med baneskift mellem serierne. Fra SBG deltog 2 herrehold og 1 damehold. Denne gang blev det ikke til top-3 placeringer for os, men vi var dog kun bare 7 point efter nr. 3. Hos mændene blev Høje Tåstrup nr. 1, Køge nr. 2 og Kalundborg nr. 3. Hos damerne blev Roskilde nr. 1, Høje Tåstrup nr. 2 og Kalundborg nr. 3. Hos os blev mændene henholdsvis nr. 4 og 5. Damerne blev nr. 4. Efter spillet mødtes vi i restauranten på 1.sal til lækker frokostbuffet og præmieoverrækkelser.

Feb. 71 Carl Aage Lausten