Materiale fra Søndre Birks Garderforenings til Garderbladet Juni - Juli 2020


 

Garderbladet Juni-juli 2020

                            

Corona-status:

Den udskudte Generalforsamling kan vi ikke sætte en fast dato på, da vi i skrivende stund endnu ikke har fået en accept på lokale-booking hos Glostrup Kommune. Vi melder ud, så snart vi med sikkerhed har en fast dato, som vi håber, vi kan bringe i Garderbladets august nummer. Datoen vil også blive givet på e-mail og Facebook.

 

Fugleskydningen. Bestyrelsen har besluttet, med stor ærgrelse, at aflyse den i år. Arrangementet er af en sådan art, med deltagerne i tæt kontakt over mange timer, fælles morgenmad- og frokostspisning mm, altså vilkår som gør det meget svært at overholde de sundsfaglige anvisninger.

 

Praktisk information om foreningen

DG kampagne for nye medlemmer. Jeg vil benytte den ledige spalteplads til at gentage opfordringen til jer, gamle gardere, om at se jer omkring i jeres omgangskreds/netværk efter en gammel garder, der ikke er medlem af en garderforening. Det kan være en kammerat fra din egen årgang, en søn/datter, en nevø/niece, en arbejdskollega, en nabo, etc. Der er stadig en lille velkomstpakke fra De danske Garderforeninger, plus en fl. Garderportvin til dig, når det nye medlem er indmeldt i Søndre Birks Garderforening og kontingentet er betalt

Facebook. Vi har en Facebook gruppe, kun for medlemmer i Søndre Birks Garderforening. Er du på Facebook og ikke med i gruppen endnu, så ser vi frem til at få en anmodning om optagelse fra dig.

E-mail adresse. Modtager du aldrig e-mails fra os? Så send din e-mailadresse til nielslangstrup@youmail.dk og modtag foreningens nyhedsbreve fremover

 

Feb. 71 Carl Aage Lausten