Materiale fra Søndre Birks Garderforenings til Garderbladet Januar 2021


 

Garderbladet januar 2021

                            

 Foreningsarrangementer for alle DG medlemmer

Søndre Birk, Høje Taastrup og Omegn og Gl. Roskilde indbyder til et fælles arrangement i Koncertsalen, Taastrup Kulturcenter, Poppel Alle 12, 2630 Taastrup, torsdag den 28. januar kl. 18:00-22:00. Denne gang i selskab med Helge Milo. Helge Milo er sidste nulevende person, der var medlem af Churchillklubben. En af de første modstandsgrupper i Danmark under besættelsen. Helge Milo vil fortælle om hans tid i ”klubben”, og hvorledes det var at være en del af den danske modstandsbevægelse.

Se hele indbydelse under åbne aktiviteter foran ved Region 5. Tilmelding til Carl Aage Lausten på cal@lausten.dk eller tlf. 4040 6452, senest 14. januar

 

Foreningsarrangementer kun for medlemmer af foreningen

OBS! Skydning og bowling corona-lukket i januar

Skydning Vi skyder stadig hver onsdag aften i skydekælderen i Glostrup Hallen. Dog har vi pga. reglen om max 10 personer samtidig, indført tilmelding til Skydeformand Niels Langstrup på e-mail: nielslangstrup@youmail.dk senest mandagen før. Hvis vi bliver mere end 10 deltagere bliver der 2 hold. Det tidlige hold kl. 17 og det sene kl. 19. Øvrige gældende coronaregler skal også følges. Men meld dig bare, det fungerer fint i praksis.

Bowling Nu spiller vi på de nye bowlingbaner hos Cecilie´s i City 2 i Tåstrup. Det er et helt nyt sted der er åbnet sidste efterår. Med i alt 18 bowlingbaner fordelt på 2 selvstændige lokaler. Vi spiller hver anden tirsdag aften i ulige uger. Tilmelding til bowlingleder Jakob Hjorth, tlf. 2166 5633. Her følger vi også gældende coronaregler. Men kom bare, det fungerer fint i praksis. Bowlingbanerne ligger på plan 1 (underetagen). Benyt trappen overfor butikken Normal

 

Afholdte arrangementer

Online konkurrence Bestyrelsen bliv jo nødt til at aflyse årets Andespil.  MEN, kassereren fandt 5 gavekort a 250,00 i ”krigskassen” Så vi afholdt vi en lille e-mail-konkurrence som ”et plaster på såret”, hvor vi stillede spørgsmålet: Hvilket årstal blev Den kongelige Dansk Livgarde grundlagt? Gavekortene er afleveret til de heldige vindere. Der var stor respons på konkurrencen og det var dejligt at så mange deltog.

 

Feb. 71 Carl Aage Lausten