Materiale fra Søndre Birks Garderforenings til Garderbladet Februar 2021


 

 Garderbladet februar 2021

                            

 

Information om kommende arrangementer

Generalforsamling fredag den 26. marts 2021. Det er jo så kun et halvt år efter den sidste coronaforsinkede generalforsamling blev afholdt.  I skrivende stund (ultimo december) er det usikkert hvordan corona-situationen vil være i samfundet sidst i marts måned. Vi vil dog meget gerne gennemføre den i marts måned, da det er den rigtige termin i henhold til vedtægterne. Men vi kan blive nødsaget til at udskyde den. Eventuel ny dato vil så blive bragt i marts nummeret, pr. e-mail og på Facebook. Men planen lige nu er den 26. marts i Glostruphallens Restaurant kl. 18.30, hvor generalforsamlingen gennemføres iht. dagsorden. Sidste punkt er overrækkelse af jubilæumstegn. Medlemmer der i år er berettiget til et jubilæumstegn vil blive kontaktet skriftligt forinden.

 

GarderGolf. I DG regi har vi en landsdækkende golfturnering ”De Danske Garderforeningers uofficielle golfmesterskab” Spiller du golf og har lyst til at være med i en gruppe af golfspillere, der mødes efter aftale og tage nogle runder golf sammen. Og får en gardersnak undervejs eller bagefter? Ægtefæller/kærester/gæster er også velkomne. Vi kan også deltage i regions-turneringen. Her mødes vi med spillere fra andre garderforeninger fra region 5 (Sjælland, Møn, Falster, Lolland og Bornholm) Er du interesseret i at deltage i denne nye aktivitet og har et DGU nummer, så ring/skriv til Carl Aage Lausten, cal@lausten.dk, telefon 4040 6452. Du kan også se mere på www.gardergolf.dk

 

Mindeordene over 140440-MAJ-52 Oberstløjtnant S. W. Jørgensen i december nummer af Garderbladet var skrevet af æresmedlem MAJ-70 Jens Crone. Det var desværre ikke kommet med.

 

Vi har stadig en lille gruppe medlemmer vi mangler e-mail adresser på. Får du aldrig mails fra os, f.eks. jule-og nytårshilsnen her for nylig ved årsskiftet? Så send venligst en e-mail med dit navn til Niels Langstrup, nielslangstrup@youmail.dk Så kommer du med på listen.

 

Feb. 71 Carl Aage Lausten