Materiale fra Søndre Birks Garderforenings til Garderbladet april 2021


 

Generalforsamling. Bestyrelsen har opgivet at holde generalforsamlingen her i foråret. Det er for vanskeligt, selv for gamle gardere, at holde styr på en pandemi. Nu satser vi på september måned. Vi vender tilbage når vi har nyt.

Gardermarch 26. september 2021. Med over 1500 deltagere i den seneste Gardermarch har vores garderkammerater i Frederiksborg Amts G/F hårdt brug for hjælp til afvikling af dette års stævne. Der er brug for folk til praktisk hjælp som vejvisere på ruterne eller hjælper på indskrivningskontoret. Vil du havde en god oplevelse og være en del af fællesskabet bag Gardermarch, så er det dig der er brug for. Ring til Carl Aage 4040 6452 hvis det har din interesse. 

GarderGolf.  Spiller du golf, så var det måske noget for dig at være med i en gruppe af golfspillere, der mødes efter aftale og tager nogle runder golf sammen. Og får en gardersnak undervejs eller bagefter? Ægtefæller/kærester/gæster er også velkomne. Vi kan også deltage i regions-turneringen. Her mødes vi med spillere fra andre garderforeninger fra region 5 (Sjælland, Møn, Falster, Lolland og Bornholm) Og har du mod på det er der også De Danske Garderforeningers uofficielle golfmesterskab. Vil du være med til denne nye aktivitet i vores forening og har et DGU nummer, så ring/skriv til Carl Aage Lausten, cal@lausten.dk, telefon 4040 6452. Du kan også se mere på www.gardergolf.dk

Mgh

Carl Aage Lausten