Materiale fra Søndre Birks Garderforenings til Garderbladet oktober 2023

 

Jubilæums-Fugleskydning på Greve Skytteforenings skydebane 26.8., hvor 19 glade gardere mødte op til foreningens fugleskydning nr. 84. Her stod bestyrelsen klar med kaffe og morgenmad med en lille morgenbitter til.

Det var 2. gang i Greve og forholdene er stadig rigtig gode. Vejret startede lidt gråt, men solen kom frem, så humøret var højt og Dannebrog vajede fra flagstangen.

Efter antrædning og besigtigelse af den flotte fugl, gik skydningen i gang. Skytterne ramte godt, idet fuglen var nedlagt allerede ved middagstid.

I klubhuset stod Henrik og Karsten stod klar med 85 års jubilæums-buffeten. Alle hyggede sig over maden og havde en fornøjelig stund med snak på kryds og tværs. Efter frokost kom dagens højdepunkt, idet årets skytter og de tilhørende lodtræknings-vindere blev kaldt op for at modtage rødvin og Garderportvin. Til sidst kunne Kronprins Carl Aage Lausten udnævne Per Irgens til årets Fuglekonge.

Ekstraordinært blev John Bennetzen, Karsten Lustrup og Henrik Graves Pedersen kaldt frem og overrakt 1 flaske Rødvin hver for deres ekstraordinære store arbejde med forberedelser og afvikling af dagen.

 

Foreningens andespil. Årets store familiebegivenhed –– fredag den 17. november (bemærk datoen) i Glostruphallens Restaurant, Stadionvej 80, 2600 Glostrup. Dørene åbnes kl. 18.30. Vi begynder med lodtrækning om en flaske Garderportvin på indgangsnummeret. 1. spil starter kl. 19.05 – og så fortsætter vi indtil de mange gevinster er fordelt. Der er flotte ænder, kyllinger, rødvin, kamstege og gavekurve på gevinstbordet + 3 sidegevinster til hver side ved fuld plade. Er der gevinster i overskud efter 10 spil og 2 ekstraspil, så fortsætter vi indtil alle gevinster er væk. Kom og vær med til en hyggelig aften.  Tag familie, venner, bekendte og naboer med. Vi kan ikke garantere at alle vinder, men mange vil komme hjem med noget. Vi glæder os til at se jer.