Materiale fra Søndre Birks Garderforenings til Garderbladet Juni/Juli 2023


Fugleskydning
afholdes lørdag 26.8. på Greve skytteforenings skydebane, Greve landevej 134, 2670 Greve under rigtige gode forhold, også hvis det regner. Så reserverer dagen. Mere information i august nummeret.

 

Bowlingsæsonen. Bowlingspillerne har nu sluttet sæsonen og holder sommerpause. Det har været en sæson med lidt færre deltagere. Vi fik dog et hold med til Regionsmesterskabet i februar og sikrede os en 3. plads. Vi har brug for tilgang af nye spillere, nybegyndere eller øvede, der er plads til alle. Det er sjovt og vi har et dejligt fællesskab. Så tøv ikke med at kontakte Jakob tlf. 2166 5633. Vi starter igen 12. september.

Skyttelauget afholdt 12.4. sin afslutningsfest i den gl. Præstegård. Vi var 24 deltagere som havde en festlig aften. Festudvalget havde som sædvanlig sørget for det hele, så stor tak til dem. Efter den gode mad var der uddeling af pokaler for. Dagens højdepunkt var Kammeratskabspokalen som velfortjent gik til JAN 73 John Bennetzen. Tak for en rigtig god sæson, vi ses igen i skydekælderen onsdag den 27.9.