Materiale fra Søndre Birks Garderforenings til Garderbladet August 2023

85-års Jubilæums-tur i København Søndag 18.6. formiddag mødtes 61 glade og forventningsfulde deltagere ved Nyhavnsbroen.

Her blev vi budt velkommen ombord på Kanalbåden Ole Lukøje af Skipper og styrmand/guide.

Vi blev taget på en spændende rundfart i Københavns kanaler og havneløb. Ud for Amalienborg lå både det danske og norske kongeskib ud for Amiliehaven. Et flot syn. Men, der var vist enighed om at Dannebrog er det smukkeste af de to skibe.

Vi benyttede lejligheden til at udbringe Dronningens skål i et glas bobler med lidt kransekage til, ledsaget af Kong Frederik den 9. s honnørmarch over højtaleren.

Efter en oplevelsesrig tur anløb ved vi broen ” Ved stranden” Her ventede Pers turistbus på os og kørte os til den gamle og hyggelige M.G. Petersens familiehave på Pile Alle.

Her var der dækket flot op til os og vi fik serveret det store kolde bord (og der var rigelig mad)

Jeg tror alle havde en hyggelig eftermiddag/aften. De sidste gik vist først hjem ved 20 tiden.


 


 

Jubilæums-Fugleskydning lørdag 26.8. på Greve Skytteforenings skydebane, Greve landevej 134, 2670 Greve. Samme gode sted som sidste år. Vi mødes kl. 09.00 hvor foreningen byder på kaffe og morgenmad samt en lille én til halsen.

Vi antræder kl. ca. 9.20 med fanen på højre fløj og formanden og nuværende fuglekonge vil byde velkommen. Når fuglen er besigtiget, begynder skydningen kl. ca. 9.45. Prisen for selve skydningen er til jubilæumspris 85 kr. Når sidste skud er afgivet, inviterer foreningen på jubilæumsfrokost med en øl og en snaps til. Under spisningen er der uddeling af præmier og årets fuglekonge kåres. Kære medlem, kom og få en hyggelig dag sammen med dine garderkammerater. Tilmelding senest tirsdag den 22.8. til Carl Aage tlf. 4040 6452 eller cal@lausten.dk

 

Bowlingsæsonen starter 12. 9. kl. 19 hos Cecilies bowling i City 2 i Tåstrup og derefter hver 2. tirsdag. Nye bowlere er velkomne. Tilmelding til bowlingleder Jakob Hjort, tlf. 2166 5633